Vanzari Apartamente 3 camere - SISESTI, BANEASA

Pret:
225.000
Suprafata
98 mp
Bai
2
Dormitoare
2
Pret
225.000
Locatie
Nord
Zona
Sisesti
Agentie
Briza Land
Dormitoare
2
Bai
2
An constructie
2019

Agentia BrizaLand propune spre vanzare apartament 3 camere, localizat in Sisesti, zona Vatra Noua, complex rezidential Valletta Residence, an constructie 2019, situat la parter, bloc compus din Parter + 6 Etaje, decomandat, cu suprafata de utila 98mp la care se adauga o gradina proprie de 60mp.

Compartimentare:
hol, living cu iesire spre curte, bucatarie, 2 bai, 2 dormitoare cu iesire spre curte.

Structura de rezistenta :
pe cadre de beton armat si pereti din caramida poroterm de 30cm, fundatie inalta.

Finisaje:
finisat modern: gresie, faianta, parchet, usi interioare PVC, obiecte sanitare, termopan (toate geamurile sunt prevazute cu rulouri din aluminiu), usa metalica, centrala termica, incalzirea se face prin pardoseala, sistem automatizat cu setare ambient in fiecare camera, 2 aparate de aer conditionat; exterior izolat cu polistiren.

Transport:
imobilul este situat la sosea, in apropiere statia stb, metrou Straulesti se afla la 3 minute cu masina, respectiv 4-5 minute cu mijloace de trasnsport in comun, calculat prin google maps.

Puncte de interes:
super market Kaufland la 3 minute cu masina;
Școala Gimnazială Nr. 6 si gradinita la 8 minute de mers pe jos, respectiv la 2 minute cu masina;
zona comerciala si Mall Baneasa la 8 minute cu masina;
parcul Herastrau, Piata Presei si RomExpo la 9 minute cu masina; calculat prin google maps.
zona in continua dezvoltare, in apropiere mai puteti gasi restaurante, farmacii, cabinet stomatologic si veterinar, bancomate, sali de sport, service/spalatorii auto, benzinarii, frizerii si altele.

Alte detalii:
cadastru si intabulare;
loc de parcare;
se vinde complet mobilat si utilat (masina de spalat vase,masina de spalat/uscat rufe, cuptor, plita inductie, frigider incorporat);
gradina este prevazute cu pergole, pardoseala acoperita cu tartan, gard viu din tuia, balustrada de sticla securizata, gazon;
complex rezidential compus din 6 cladiri moderne individuale, cu spatii verzi comune, parcare pentru vizitatori, paza, interfon, internet, cablu tv, supraveghere video.

Pret: 225.000euro – se accepta credit
(ID: 315798249)